Célgépek

Cégünk fő tevékenysége az egyedi automatizált gyártócellák tervezése, gyártása és üzembehelyezése.

A gépészeti tervezést Solidworks 3D CAD szortberben, míg a villamos tervezés EPLAN szoftverben történik. Házon belül nagy tapasztalattal rendelkezünk Festo, SMC, Keyence, Schmailz, Balluff, ABB, Yaskawa rendszerek integrálásában.

PLC programozás tekintetében egyaránt kimagasló csapattal rendelkezünk, aminek köszönhetően Siemens és Omron vezérlésekben bonyolult és összetett feladatok programozását is vállaljuk.

Boxos gyártás manuális szerelés esetén

Ez a gép lehetővé teszi a manuális szereléssel készülő termékek szabályozott gyártását. Gyártás során az előre meghatározott típusú termékek az előre meghatározott sorrendben készülhetnek el.
A dolgozó számára monitoron kerül kijelzésre az adott szerelési lépés, mit, mikor, honnan, hova kell beépíteni. Szerelés során készüléken a beépülő elemek meglétét, pozícióját és megfelelő szerelését szenzoros és kamerás lekérdések biztosítják, valamint az egyedi azonosítóval rendelkező termékek külön beépített kódolvasó által is olvasására kerülnek.

Préselő / krimpelő gép

A gép fő feladata az, hogy préselés/krimpelés segítségével létrehozza a dolgozó által egymásba illesztett alumínium rúd és két műanyag végelem közötti kötést. Emellett a gépnek kiemelt szerepe van a szigorú pozíciótűrések fenntartásában, biztosítva, hogy a végeredmény pontos és megfeleljen a tervezési követelményeknek.
  • Állítható magasságú lábak;
  • Mikron pontosságú mérőrendszer a préselés mélységének ellenőrzésére;
  • Rúd hossz tűréséből fakadó szórás kompenzálása préselés előtt;
  • Referenciavétel minden darabnál;
  • Szabályozható nyomóerő.
  • Egyedi vezérlés: Siemens PLC.

RFID adagoló és felhelyező

A berendezés RFID matricákat helyez el a megrendelő által specifikált terméken. A berendezés tervezésekor komoly fejtörést okozott a matricák pontos adagolása és felhelyezése, melyeknek a végterméken +- 0,5mm-es pontossággal kell elhelyezni.
Ezenfelül minden egyes címke tartalmát ki kell olvasni a matricákból, így csak megfelelően olvasható címkék kerülhetnek a termékre, Ez fontos a termékek életút azonosításában.

Ragasztózó berendezés felújítása

A berendezés nagyon leharcolt és a mai kor munkavédelmi előírásának nem megfelelő állapotban kaptuk meg.
A berendezés szétszerelése után az egyes elemek felmérése, majd a szükséges alkatrészek újra gyártása után, a berendezést egy új szoftverrel és új villamos rendszerrel visszaszállítottuk partnerünket, hogy újabb hosszú éveken át tegye feladatát, immár a biztonsági előírásoknak megfelelően.

Teszter készülék

Cégünk vállalja komplex tesztberendezések kivitelezését is, mint ahogy teljesítettük egy németországi partnerünk kérését is.
A kézi tesztberendezés kivitelezésénél a legnagyobb kihívás a számos érintkező tüske megfelelő pozícionálása a termékre. A készülék sikeresen vette a jóváhagyási folyamatot, így már a termelésben teljesít szolgálatot.

Szállítószalag

Partnereinktől sok megkeresést kapunk gyártásközi vagy épp gyártócellában való logisztikai megoldásokra, ezeket rendszerint szállítószalagokkal tudjuk megoldani, melyekre saját építőkészletet álmodtunk meg.
Ezzel a megoldással rövid idő alatt tudunk reagálni az érkező igényekre, legyen szó egyszerű hevederes pályáról, akár szakaszoltról, vagy akár a képen is látható palettás pályaszakaszról, ahol a paletták torlasztása és a folyamatos anyagáram voltak az elsődleges szempontok.
Ezek mellett lehetőség van liftes, a paletták visszajuttatására alkalmas egység megvalósítására is, amelyeket a vevő kérhet külső motoros meghajtással, fordulatszám szabályozással, vagy akár dobmotorral is.

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy írjon üzenetet az űrlap segítségével és kollégánk 24 órán belül jelentkezni fog!